Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Wonen / Huis en Tuin / Waarom je een tweepersoonsbed; Ook wanneer je alleen slaapt

Waarom je een tweepersoonsbed; Ook wanneer je alleen slaapt

Sharing is caring

Waarom je een tweepersoonsbed; Ook wanneer je alleen slaapt

Veel van ons hebben langere tijd een eenpersoonsbed gehad, als kind, soms als student en sommige zelfs als volwassene. Maar die tijd is vanaf nu voorbij, een tweepersoonsbed 140x200, 160x200 of zelfs 180x200 ligt simpelweg veel beter dan een eenpersoonsbed. Dus laat mij dit verder uitleggen

Het ligt gewoon veel lekkerder

Iedereen die ooit in een tweepersoonsbed, of zelfs in een twijfelaar heeft geslapen, kan je beamen dat het veel beter ligt dan een eenpersoonsbed. En wie wil er nou niet lekker liggen wanneer hij gaat slapen? Je hebt meer ruimte en voelt je dus ook stuk vrijer wanneer je naar bed gaat. Als je eenmaal een tweepersoonsbed hebt wil je echt nooit meer terug.

Er kan altijd iemand blijven slapen

Als je al met z’n tweeën ligt dan is dit natuurlijk geen optie, maar als je alleen in jouw 160x200 bed ligt dan kan hier altijd iemand bij. Dat kan natuurlijk je partner zijn, maar ook een normale vriend, het is handig om altijd een extra plaats te hebben om te slapen. Als er dan onverwachts iemand blijft slapen hoef je niet moeilijk te doen met het verplaatsen van matrassen of een luchtbed.

Je slaapt beter en dieper

Veel van ons blijven niet echt stilliggen wanneer we slapen, of rollen zelfs alle kanten op. Wanneer je in een tweepersoonsbed ligt is dit geen probleem, maar als je in een eenpersoonsbed ligt dan kun je buiten het bed hangen of er zelfs uitvallen. Zo wordt jouw slaap op een ruwe manier verstoord, en dat wil je natuurlijk niet. Om langer en beter te slapen is een tweepersoonsbed ideaal. Zijn dit genoeg redenen voor jou om een tweepersoonsbed aan te schaffen? Ik denk van wel! Dan is de keus aan jou natuurlijk om de juiste maat te kiezen. Een twijfelaar, een bed 140x200, een bed 160x200 of zelfs een 180x200. Het is allemaal mogelijk, dat ligt aan de ruimte en het budget dat jij beschikbaar hebt.

 

Bedankt voor het lezen van deze informatieve blog oop onze gemeente Waddinxveen website.