Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Wonen / Huis en Tuin / Taartranden

Taartranden

Sharing is caring

Taartranden

Allereerst is het handig een klein misverstand uit de wereld te helpen als het gaat om taartranden. Strikt genomen zijn de meesten onder ons van mening dat een taartrand bedoeld is voor de zijkant van een taart, maar in de bakkerijwereld is dat niet het geval. Een overheerlijke taart, we zouden niet anders willen natuurlijk, wordt onder de taart gelegd en dient dus meer als taartonderzetter of –onderlegger. Taartrand klinkt echter een stuk gemakkelijker.

Het nut van een mooie taartrand

De taartrand heeft in principe twee functies: bescherming en decoratie. • Bescherming Indien een taart wordt ingepakt in een kaartdoos zou de onderkant rusten op de kartonnen bodem. Dat kan hygiënische problemen opleveren en het wordt gelijk een stuk moeilijker de taart heel in en uit de doos te krijgen. De taartrand is gemaakt van vetwerend materiaal, zodat de taart niet lekt en uitdroogt. Indien de taart geserveerd wordt op een taartrand zal bij het uitsnijden de ondergrond, bijvoorbeeld een tafel, niet beschadigd worden. • Decoratie Hoe mooier je een taart presenteert, hoe groter de anticipatie van de toekomstige taarteter. De taart is natuurlijk sowieso al heel lekker, daar doen we het tenslotte voor, maar juist door die voorpret smaakt de taart nog beter.

Taartranden kopen

Afhankelijk van de vorm van de taart heeft De Beer Verpakkingen een groot assortiment aan mogelijkheden; vierkant, rechthoekig en rond. Naast diverse motieven is uw taartrand in vrijwel elke maat aan te leveren. Hierbij adviseren wij taartranden aan te schaffen die net iets groter zijn dan de taart zelf. Dit staat een stuk beter en u kunt gemakkelijk de taart in de doos zetten of uit de doos nemen. Tevens is het mogelijk taartranden te voorzien van naam en logo in principe elke kleur die u wenst, hoewel de standaard goudfolie bijna overal voor geschikt en van uitstekende kwaliteit is. Een overheerlijke taart zet je op een taartrand. Het staat mooi en het beschermt de taart. Eet smakelijk!

 

Bedankt voor het lezen van deze informatieve blog oop onze gemeente Waddinxveen website.