Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Handel | Detailhandel / Fiets door onbekende plekken

Fiets door onbekende plekken

Sharing is caring

Wanneer je eindelijk je e bike dames middenmotor hebt wil je daar natuurlijk mooi gebruik van maken. En wat is dan een betere manier dan door de meer onbekende plekken van Nederland te gaan fietsen? Buitenlanders maken Nederlanders graag belachelijk, omdat we zo een klein kikkerlandje hebben maar hoeveel van dat kleine landje heb je de moeite genomen om te zien dan? Misschien ben je opgegroeid in Groningen en heb je Limburg en Zeeland nog nooit gezien. Nu je een elektrische fiets hebt kan je misschien eens van de grote wegen afgaan en kijken wat er allemaal te ervaren is in dit ‘kleine’ land. Ik garandeer je dat er veel meer te ontdekken is dan je denkt.

De schoonheid van Drenthe

Misschien denk je wel dat je de e bike dames beste koop aan het zoeken bent om je leven makkelijker te maken, maar zo een elektrische fiets is eigenlijk een portaal naar een nieuwe manier van de wereld zien, omdat je nu opeens zoveel meer kan ervaren. Drenthe is een goed voorbeeld hiervan. Je kunt opgegroeid zijn in Drenthe, maar alsnog een groot deel van de prachtige provincie niet gezien hebben. Op de fiets kun je dit makkelijk allemaal ontdekken en zo kom je de mooiste dorpjes tegen die je eerder niet gezien had.

Waar de zee in meer is veranderd

In Zeeland zijn waarschijnlijk een heleboel Nederlanders ook niet geweest wat toch wel een beetje zonde is. Zeeland is één van de belangrijkste provincies van Nederland aangezien zij als eerste van de provincies samen met Holland in opstand kwam tegen de Spaanse overheersers. Je wist dat waarschijnlijk niet hé? Maar tegenwoordig staat Zeeland meer bekend om de verschrikkelijke stormvloed van 1953 en het delta project dat daarop volgde. De deltawerken zijn een van de meest indrukwekkende stukjes Nederlandse Architectuur. Drie zeearmen zijn in zoetwater veranderd om Zeeland te beschermen tegen het geweld van de zee. Je kunt hier op de fiets mooi een keer langsfietsen om dit prachtige fenomeen waar te nemen.

De imposante leegte van Groningen

De stad Groningen is best wel bekend maar de provincie Groningen wordt best wel vaak genegeerd. Het enige waar mensen het over hebben als het om de provincie gaat is het boren van gas door de NAM en alle aardbevingen die daardoor komen. Groningen heeft veel meer te bieden en was een tijd lang een plek waar verdacht veel filosofen waren. Misschien dat de leegte van de provincie je aan het denken zet. Fiets maar eens door het Noorden van Groningen en kijk naar hoe klein de mensen daar wonen. Het is niet moeilijk om je voor te stellen hoe de Groningers die daar woonden gingen peinzen over het leven met hoeveel rust ze daar hadden.