Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / / Computer en laptop reparatie Waddinxveen | Computer Check

Computer en laptop reparatie Waddinxveen | Computer Check

Computer reparatie Waddinxveen en omstreken. Computerreparatie op locatie. Kies voor de betrouwbare goede service van Computer Check!

Sharing is caring

Openingstijden

Maandag 08:00 t/m 22:00
Dinsdag 08:00 t/m 22:00
Woensdag 08:00 t/m 22:00
Donderdag 08:00 t/m 22:00
Vrijdag 08:00 t/m 22:00
Zaterdag 08:00 t/m 22:00
Zondag Gesloten

Adres

Straat Mercuriusweg 27
Postcode 2741 TB
Stad Waddinxveen
Telefoon 0182 – 20 50 80
Email [email protected]
Website Computer problemen
SocialMedia
Diensten Updaten van de laptop of computer | Problemen verhelpen | Onderdelen vervangen | Data recovery | Nieuwe computers of laptops leveren | Refurbished laptops en computers leveren | Software aanbieden | ICT beveiliging | VoIP telefonie |

Wat doet Computer Check?

Computer Check is een bedrijf in Waddinxveen met passie voor computers en techniek en bieden u goede betrouwbare service voor het nakijken, opschonen of repareren van uw laptop of computer. Tevens leveren wij nieuwe of jong gebruikte laptops en computers aan. Door gebruik te maken van *refurbished laptops bespaart u veel geld voor een computer of laptop die nog lang mee kan. Wij zorgen ervoor dat bij een nieuwe computer of laptop deze gebruiksklaar wordt bezorgd zodat u gelijk weer aan de slag kunt gaan! Ook voor nieuwe onderdelen kunt u bij Computer Check terecht.

*Refurbished computers en laptops, die compleet nagekeken en opgeknapt worden en voorzien zijn van nieuwe software.

Computer Check kan uw laptop of computer repareren bij u op locatie. Zo kunt u precies inplannen waar en wanneer uw computer gerepareerd wordt. Voor deze diensten rekenen wij € 29,- per uur om uw problemen op te lossen en berekenen wij geen voorrijkosten. Mocht het probleem niet op te lossen zijn proberen we u dan een goede oplossing aan te bieden waarmee u verder kunt. Wel zo eerlijk.

Computer Check is werkzaam in de volgende gebieden:

- Waddinxveen
- Boskoop
- Reeuwijk
- Rotterdam
- Zoetermeer
- Gouda
- Ridderkerk
- Alphen aan den Rijn
- Capelle aan den IJssel
- Schiedam
- Woerden

Computer Check in het kort:

Computer en laptop reparatie
● Verkoop nieuwe of refurbished laptops en computers plus onderdelen
● Beveiliging van uw gegevens, computer, laptop en mobiel en virusverwijdering
VoIP telefonie
MKB ICT

Computer en laptop reparatie

Bij Computer Check in Waddinxveen bieden we o.a. diensten aan bij u thuis om uw laptop / computer problemen voor u op te lossen. We lopen de hele computer of laptop voor u na en maken een analyse op gebied van de problemen. Waar mogelijk repareren we uw laptop / computer volledig en zorgen we dat deze helemaal opgeschoond wordt. Zo is uw laptop / computer helemaal klaar voor gebruik.

Nieuwe of tweedehands computers en laptops

Bij Computer Check kunt u tweedehands en nieuwe computers, laptops en onderdelen aanschaffen. De Computers en laptops worden geselecteerd, nagekeken en compleet gebruiksklaar bij u afgeleverd. Computer Check kan Computers in alle soorten maten en specificaties aanleveren. De standaard merken die we meestal leveren voor computers en laptops zijn: Lenovo, Dell en HP. Voor overige merken kunt u contact met ons opnemen. Dan helpen we u verder bij het uitzoeken van een nieuwe Computer of laptop. Ook zijn er zijn geregeld Computers of laptops in de aanbieding.

MKB ICT

Wilt u graag efficiënter, beter en sneller werken met software die precies bij u past? Computer Check helpt u de juiste oplossing te vinden op gebied van ICT automatisering. ICT is in deze samenleving niet meer weg te denken in ons land. Er kan veel tijd, geld en moeite bespaard worden in de standaard processen die ieder bedrijf of ondernemer kent. Omdat er zoveel digitaal mogelijk is tegenwoordig is het belangrijk om uw ICT op orde te hebben wilt u kunnen blijven concurreren op kwaliteit en efficiëntie. Standaard processen zoals e-mail, telefoon, back-ups en opslag is nog maar het begin van alle soorten systemen en processen die toegepast kunnen worden. Er is zoveel mogelijk dat het daardoor lastig in te schatten is wat u nodig heeft of hoe u dan te vertaalslag gaat maken van uw ideeën naar ICT automatisering. Wij kunnen de oplossing bieden die u nodig heeft door onze kennis op het gebied van ICT en de zogenaamde smart ICT te koppelen aan uw hulpvraag. Computer Check bekijkt dit samen met u waar het probleem ligt en wat u nodig heeft voor uw bedrijf. Op basis van die analyse kunnen wij u verder helpen met het aanschaffen en gereed maken van uw hardware of software.

Beveiliging

Tegenwoordig gebruikt iedereen veel soorten media. Tijdens het reizen met het openbaar vervoer verder werken uit de Cloud met uw laptop of smartphone. Even net die laatste vergadering inplannen in uw online agenda of de benodigde data overzetten van uw laptop naar de Cloud. Al deze processen hebben de juiste ICT oplossingen en bescherming nodig. Uiteindelijk wilt u niet dat hackers uw bestanden kunnen vernietigingen of uw werk stelen. Bij Computer Check bieden wij software aan om uw data goed snel en efficiënt te laten werken en beschermen. Op deze manier kunt u overal bij uw bestanden en raakt u op die manier niks kwijt. Ook kunt u goede en veilige back-ups maken zodat u geen bestanden of data kwijt raakt. Zo kunt u met een goed en veilig gevoel werken en hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Behalve goede software is het ook verstandig om te kijken of uw werkmateriaal up-to-date is. Bij Computer Check bieden wij verschillende diensten aan om ervoor te zorgen dat uw laptop of computer het goed blijft doen.

Onze diensten zijn voornamelijk:
- Updaten van de laptop of computer
- Problemen verhelpen
- Onderdelen vervangen
- Data recovery
- Nieuwe computers of laptops leveren
- Refurbished laptops en computers leveren
- Software aanbieden
- ICT beveiliging
- VoIP telefonie

VoIP telefonie

VoIP telefonie is niet meer weg te denken binnen een professioneel bedrijf. In veel gevallen bespaart u een hoop tijd en geld met VoIP telefonie en komt u professioneel over wanneer u altijd bereikbaar bent via uw zakelijke nummer.

Wat is VoIP telefonie?

VoIP telefonie staat voor Voice over Internet Protocol en zorgt ervoor dat u via een datalijn (internet) kunt bellen als u over VoIP toestellen beschikt. Het zorgt ervoor dat u sneller en professioneler kunt bellen en telefoontjes kunt ontvangen. U kunt kiezen voor een nieuw speciaal nummer zoals 085 of 088 of uw huidige bedrijfsnummer houden.

De voordelen van VoIP:
● Goedkoper dan een normale telefoonlijn en zeker naar het buitenland (ISDN)
● Binnen uw bedrijf altijd bereikbaar
● Automatische doorschakel systemen
● Keuzemenu’s
● Medewerkers kunnen kosteloos met elkaar bellen

Het voordelige onderhoudsabonnement voor de particulier.

• Een vast bedrag per jaar van €99,- incl. btw
• Gratis virusscanner t.w.v. €59,95 voor maximaal 3 apparaten
• 1 keer per jaar softwarematig onderhoud op afstand
• Kosten besparen van reparatiekosten op lange termijn
• Het verlengt de levensduur van de pc of laptop
• Het eerste jaar 1 bezoek voor bij u thuis incl. hardware matig reinigen
• Dit abonnement is geschikt tot maximaal 3 apparaten

In de meeste huishoudens heeft bijna elk gezinslid wel een pc of laptop. Door vele programma’s en data die een apparaat opslaat kan deze langzamer worden en vastlopen. Ook mechanisch loopt het apparaat vol met diverse stofdeeltjes die worden aangetrokken door de koeling. Dit zijn allemaal onnodige risico’s en ergernissen die u kunt voorkomen door het voordelige onderhoudsabonnement. Regelmatig onderhoud van één keer per jaar zorgt voor een verminderde kans op problemen en verlengt het de levensduur van de pc of laptop met ongeveer 2,5 jaar. Neem voor meer informatie contact op met Computer Check gevestigd op de Mercuriusweg 27 in Waddinxveen. Bel nu 0182 – 20 50 80!